Mach3-groot01

Bladformule-advies webbouwer MACH3

34

Wouter Onis, directeur van de revolutionaire Rotterdamse websitebouwer Mach3Builders heeft Illumicom ingezet bij de definiëring van de bladformule én de realisatie van haar eerste relatiemagazine. Door strategisch telkens terug te gaan naar de kern, rolde er uiteindelijk een uitgebalanceerd, lekker leesbaar, visueel aantrekkelijk - promotiemagazine van 52 pagina’s van de persen. Een magazine dat de doelgroep tot conversie beweegt.

Relevantie
Een blad opzetten als puur marketingmiddel vraagt om kennis, kunde en expertise. Alleen met relevante artikelen en beelden voor de doelgroep werkt een relatiemagazine. De doelstelling van zo’n magazine is echter niet het vermaken van de doelgroep alleen; het moet conversie opleveren door het betrekken van de doelgroep bij Mach3 en het verleiden van die doelgroep: tot aanbeveling van, aanvraag of aankoop bij Mach3Builders.

Mach3-groot 

Eersteklas visitekaartje
MACH3 richt zich met haar diensten primair op creatieve ontwerpers en op communicatiebureaus, die het technisch bouwen van website, webshop of mobiele site graag – zonder zorgen - uitbesteden. De redactionele en visuele bladformule is dan ook gericht op deze doelgroep. Met verfrissende en inspirerende beelden en diepgaande kennisartikelen geschreven door experts, wordt in het magazine de trend in communicatieland scherp in beeld gebracht. Basic message: ‘Online channels and media are changing the face of the industry. What are you going to do?’ Het is een eersteklas visitekaartje voor Mach3Builders.

Mach3-beeld01
MACH3 in beeld

Uiteraard komt Mach3Builders voldoende in beeld. In het magazine wordt onder meer duidelijk hoe deze websitebouw-specialist in staat is om een buitengewoon hoge kwaliteit, service en snelheid te garanderen, tegen een buitengewoon laag tarief. Het magazine is zeer enthousiast ontvangen en leidde volgens directeur Wouter Onis tot zeer positieve, reputatieversterkende reacties en conversies. Reden genoeg om in 2013 een tweede relatiemagazine uit te geven.

Mach3-beeld02
Rol Illumicom

Illumicom verzorgt vier strategische maar praktische bladformulesessies tijdens de realisatie van het magazine, analyseert inhoudelijke dynamiek en schrijfstijl, geeft algemene en specifieke vormgeefadviezen, schrijft twee hoofdthema-artikelen, twee MACH3-artikelen en een algemeen artikel. Illumicom zorgde verder voor het aanleveren van beeldmateriaal, het beoordelen van beeldtechnische uitwerking en het redigeren van alle overige artikelen.

Tags: Cases, strategische communicatie, content, positionering, MACH3builders, Illumicom.

Reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Elevator pitch

Met strategische communicatie-expertise verscherpen, verankeren en realiseren we uw beleidsdoelstellingen.

 

logo_small

Bel 070 - 42 75 931 voor meer informatie

IMG_4107.JPG

Precies voor de deur van ons projectkantoor: de videoclipopname van de hiphop-crew De Kraaien bij -5 graden.

Monica Scheepers bracht koffie en verleende wat hand en spandiensten bij de productie. 'Ik vind je lekker'.