RWS-groot

Boek Rijkswaterstaat Alliantie A2 Hooggelegen

9

In juni 2011 rolde het boek ‘Het Experiment A2 Hooggelegen’ van de persen. Thema: de unieke Samenwerking in Alliantieachtige Vorm tussen Rijkswaterstaat en consortium Trajectum Novum. Illumicom begeleidde het proces, verzorgde het redactioneel management en de vormgeving.

 

RWS-beeld02
RWS-beeld02

Met ruim 250 informatieve pagina’s zijn de resultaten vastgelegd over deze innovatieve samenwerking tussen overheid en bedrijfsleven, inclusief de voor- en nadelen. Het boek is bedoeld als 'Leergeschiedenis' en specifek gericht op bestuurders in de bouwwereld.

40 interviews, 15 infographics
Illumicom zorgde dat doel, doelgroep en doelstellingen van het boek nauwgezet werden geformuleerd. De teksten en infographics werden samengesteld op basis van 40 interviews, de analyse van tientallen rapporten en bewustmakend overleg met de opdrachtgever. Tijdens dit proces werd duidelijk dat vrijwel alle beoogde resultaten van het experiment zijn behaald. In het boek worden de succesfactoren gesignaleerd, maar ook de valkuilen (h)erkend en benoemd.

RWS-beeld03

Het experiment was bedoeld om te toetsen of samenwerking op basis van waarden als ‘best for project’ en ‘open book' zou kunnen leidden tot de snellere realisatie van complexe infrastructurele projecten. De publicatie 'Het Experiment A2 Hooggelegen' toont dat aan.

RWS-beeld02

RWS-beeld01
RWS-beeld01

Illumicom als uitgever
Illumicom werd op basis van haar expertise inzake het realiseren van inhoudelijk complexe en gevoelige producties geselecteerd om de realisatie van deze Leergeschiedenis te begeleiden. Illumicom is bovendien de functionele uitgever. Geïnteresseerd in dit boek, of in het realiseren van een boek? Mail dan naar Erik van der Geest: info@Illumicom.nl

Tags: Cases, Rijkswaterstaat, Infrastructuur, strategische communictaie, boek, special edition, beleidsverwoording, content, projectbegeleiding, Illumicom, Erik van der Geest

Reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Elevator pitch

Met strategische communicatie-expertise verscherpen, verankeren en realiseren we uw beleidsdoelstellingen.

 

logo_small

Bel 070 - 42 75 931 voor meer informatie

IMG_4107.JPG

Precies voor de deur van ons projectkantoor: de videoclipopname van de hiphop-crew De Kraaien bij -5 graden.

Monica Scheepers bracht koffie en verleende wat hand en spandiensten bij de productie. 'Ik vind je lekker'.