Mutters-groot

Brasserie Mutters: 8000 bezoekers in half jaar

4

Illumicom heeft Brasserie Mutters in Den Haag naar een prima herkenbare online-positie begeleid. De website brasserie-mutters.nl kent maandelijks 1.300 bezoekers, waarvan 85% uniek. Circa 10% van deze bezoekers reserveert bovendien online. Illumicom wordt door Mutters ingezet voor de smaakmakende online en offline communicatie.

Mutters-beeld01
Mutters-beeld01

Brasserie Mutters in Den Haag staat een jaar na de opening hoog aangeschreven. Met een uitgekiend menu, een ambitieuze witte brigade achter de kachel, een eenvoudige maar stijlvolle inrichting en dito zwarte brigade, heeft Mutters de harten veroverd van culinair minnend publiek. Inclusief de recensenten van Elsevier en Iens. Illumicom verzorgt onder meer de website voor de unieke brasserie. Eenvoudig, duidelijk en stijlvol. Met voldoende informatie over menu's en wijnen, sfeerindrukken via fotografie, recensies en de historische verwijzing naar de naam H.P. Mutters. Dankzij Google-Analytics worden bezoekersaantallen en surfgedrag gevolgd: 10% van de webbezoekers reserveert daadwerkelijk via de site.

Mutters-beeld01

Mutters-beeld02
Mutters-beeld02

Promotie-acties
De site is populair geworden door de constante kwaliteit van de keuken, maar ook dankzij de diverse publicaties in en joint-promotie-acties met magazines, online-sites en de beperkte inzet van social media. Qua branding, formule en qua uitvoering van middelen blijft Illumicom ook in 2012 verbonden aan Mutters, als adviseur en uitvoerder. Op middelengebied verzorgt Illumicom onder meer de menukaarten, lichtborden, promotiekaarten en onderhoud aan de sites. Bovendien wordt de dependance van Mutters in 2012 geopend, waar een nieuwe website aan verbonden wordt.

Mutters-beeld03

Mutters-beeld03
Mutters-beeld03
Koninginnedag 2011 poster

Tags: Cases, Food, consultancy, content, website, projectbegeleiding, Mutters, Illumicom. 

Reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Elevator pitch

Met strategische communicatie-expertise verscherpen, verankeren en realiseren we uw beleidsdoelstellingen.

 

logo_small

Bel 070 - 42 75 931 voor meer informatie

IMG_4107.JPG

Precies voor de deur van ons projectkantoor: de videoclipopname van de hiphop-crew De Kraaien bij -5 graden.

Monica Scheepers bracht koffie en verleende wat hand en spandiensten bij de productie. 'Ik vind je lekker'.