Clang-beeld01

Clang tevreden klant bij Illumicom

2

E-village, Nederlands marktleider in online marketing software, lanceerde op 23 april op het marketingevenement TCD in Utrecht haar nieuwste product, Clang. Clang is 's werelds eerste event driven marketing software as a service. Illumicom ondersteunt bij de strategie en de positionering van deze online marketing technologie voor gevorderden.

Clang-beeld01
Clang-beeld01

Ook zo moe van spam? Ongewenste e-mails met ongewenste aanbiedingen? Voor online-marketeers en aanbieders van diensten en producten wordt het steeds belangrijker om op het juiste moment, de juiste aanbieding aan de juiste klant te doen, en vervolgens een dialoog aan te gaan. Maar hoe doe je dat met 1 miljoen of 10.000 relaties in je database? E-Village heeft de oplossing: Clang. De perfecte oplossing voor bedrijven als Bol.com.

E-village-klein03 

Het juiste aanbod op het juiste moment
Clang bundelt namelijk de mogelijkheden van CRM, Campagne Management, Design en Email Marketing in één krachtige, kosteneffectieve applicatie. Clang sluit naadloos aan op bestaande databases, en is via het web toegankelijk. Meer dan ooit stelt Clang organisaties in staat om elke individuele klant op het juiste moment te benaderen, én met het juiste aanbod. Clang is op dit moment al verkrijgbaar in Nederland, Engeland, Spanje en Canada.

Clang-groot

Strategie en communicatie
Illumicom ondersteunt E-Village sinds februari bij de positionering, de strategievorming de verwoording, de verbeelding en de pr rond het product. Zo werden nationaal en internationaal persberichten verspreid, die werden opgenomen in enkele honderden on- en offline publicaties. In de komende maanden worden onder meer diverse webinars rond het product ontwikkeld, en een verfijnde marketingstrategie rond Clang samengesteld.

Tags: Cases Strategische communicatie, consultancy, content, projectbegeleiding, Illumicom, e-Village, Clang, herpositioneren, Erik van der Geest

Reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Elevator pitch

Met strategische communicatie-expertise verscherpen, verankeren en realiseren we uw beleidsdoelstellingen.

 

logo_small

Bel 070 - 42 75 931 voor meer informatie

IMG_4107.JPG

Precies voor de deur van ons projectkantoor: de videoclipopname van de hiphop-crew De Kraaien bij -5 graden.

Monica Scheepers bracht koffie en verleende wat hand en spandiensten bij de productie. 'Ik vind je lekker'.