DERC-com-beeld01

Communicatiemanagement DERC Waterjetting

56

Sommige relaties van Illumicom gaan ver terug. DERC Waterjetting in Oud-Beijerland bouwt al 27 jaar op onze expertise. Inmiddels bekend als ‘Europe's largest one stop shop for Waterjetting Professionals’ rekent de organisatie op onze adviezen en uitvoerende krachten bij haar Business to Business Communicatiestrategie en –management. Nationaal en internationaal.

DERC-com-beeld01
DERC-com-beeld01

Positionering en communicatie
In 1986 startte de onderneming met de verkoop van een zelfstandig ontworpen industriële waterstraalinstallatie. Met een spuitkracht tot 3.000 bar (uw gele Karcher voor tuin, schutting en auto levert 40 bar) wordt de apparatuur gebruikt om grote geroeste of geverfde oppervlakten schoon te spuiten, of industriële pijpen (warmtewisselaars) intern en extern te reinigen. Een bijzonder product voor een bijzondere internationale markt (industrie en petro-chemie). Reeds in 1986 zorgden we voor de positionering van het bedrijf in Nederland en de marketingcommunicatie.
DERC-com-beeld05

DERC-com-beeld02
DERC-com-beeld02

Zichtbaar en vindbaar
Anno 2013 tekenen we nog steeds voor de Business to Businesscommunicatie. Inmiddels staat de organisatie wereldwijd bekend als één van de toonaangevende spelers in het veld, met een bijzondere innovatiekracht. DERC Waterjeting, met haar vijf dochterbedrijven, biedt dan ook een volledig pakket voor elke waterstraaloperator, waar ook ter wereld: van opleidingen tot accessoires, van speciale units tot draadloze systemen. Relaties van alle continenten bellen DERC daarnaast om specifieke oplossingen te bedenken, te ‘engineeren’ en te bouwen. Het resultaat van gezond en consistent reputatiemanagement, en uiteraard ‘zichtbaar en vindbaar’ zijn. 

DERC-com-beeld04

DERC-com-beeld03
DERC-com-beeld03

Strategisch en praktisch
Illumicom heeft sinds 2011 de koers van het bedrijf ondersteunt met strategische communicatieadviezen en de uitvoering. Van de centrale positionering tot aan de introductie van een uniek Wireless Wave Control System (zie www.wwcs.eu), van beursaanwezigheid in Duitsland tot video’s voor haar reinigingssystemen. Naast de realisatie van een vrijwel volledig communicatiemiddelenlijn (de corporate websites volgens binnenkort), hechten we groot belang aan de integratie van marketing en communicatiemanagement in de organisatie. Op dit gebied adviseren en ondersteunen we: van praktische zaken als de centrale design & beeldbank tot een huisstijlhandboek, van Total Quality Management-doelstellingen voor de komende jaren op de diverse corporate communicatiegebieden, tot de introductie van CRM en e-mailmarketing.

DERC-com-beeld03

Verzilveren van communicatie
De schoonheid van deze organisatie is dat zij een uitstekend diensten- en productenpakket leveren als Value Added Reseller en Original Equipment Manufacturer, en communicatie vanaf de oprichting waarderen als een belangrijk, ondersteunend voor de nationale en internationale verkoop. Een relatie die adviezen op waarde weet te waarderen en de toegevoegde waarde van communicatiebeleid en middelen weet te verzilveren. Wij danken DERC voor hun loyaliteit en het feit dat de resultaten van onze bijdragen worden gezien.

Tags: Cases. DERC, waterjetting, salotech, strategische communicatie, consultancy, content, projectbegeleiding,positionering, Illumicom. 

Reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Elevator pitch

Met strategische communicatie-expertise verscherpen, verankeren en realiseren we uw beleidsdoelstellingen.

 

logo_small

Bel 070 - 42 75 931 voor meer informatie

IMG_4107.JPG

Precies voor de deur van ons projectkantoor: de videoclipopname van de hiphop-crew De Kraaien bij -5 graden.

Monica Scheepers bracht koffie en verleende wat hand en spandiensten bij de productie. 'Ik vind je lekker'.