Residence-Chateau-groot

Compleet communicatietraject

2

Burgemeester Deetman van Den Haag en schrijfster Renate Dorrestein openden het woon-/zorg-initiatief voor ouderen - Residence Chateau - in Den Haag. Onder het motto ‘Het gaat om de kwaliteit van het leven’ werd door Illumicom een sterke positionering en marketingcampagne met een bescheiden middelenpakket gerealiseerd voor dit initiatief. Met uitstekend resultaat overigens.

Residence Chateau zet de nieuwe standaard in seniorenzorg en combineert de service van een luxe hotel en individueel wonen in een eigen appartement. De naamstelling, de huisstijl en de publicitaire uitingen werden gekoppeld aan de gewenste beschaafde en hoge profilering, inclusief een bescheiden marketingcampagne in media voor beter gesitueerden. Onder het motto ‘Het gaat om de kwaliteit van het leven’ werd voor de introductie en de marketing een bescheiden middelenpakket gerealiseerd.  

Residence-Chateau-beeld
Residence-Chateau-beeldDe marketingdoel­stelling betrof de verhuur van 13 studioappartementen binnen een periode van acht maanden. De doelstelling werd gehaald, dankzij de website, diverse mailingen, de gegenereerde publiciteit in kranten, in tijdschriften en op de radio. Ook de begeleiding van de directie en het personeel van Residence Chateau bij het ontvangen van geïnteresseerde prospects werd verzorgd door Illumicom. Voor de opening heeft Illumicom voorgesteld om burgemeester Deetman en schrijfster Renate Dorrestein uit te nodigen, gekoppeld aan de onthulling van een exclusief beeld, bekostigd door de toeleveranciers van Residence Chateau. Door deze opening te registreren ontstond een fantastische aanbeveling voor het zorghotel.

Tags: Cases

Reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Elevator pitch

Met strategische communicatie-expertise verscherpen, verankeren en realiseren we uw beleidsdoelstellingen.

 

logo_small

Bel 070 - 42 75 931 voor meer informatie

IMG_4107.JPG

Precies voor de deur van ons projectkantoor: de videoclipopname van de hiphop-crew De Kraaien bij -5 graden.

Monica Scheepers bracht koffie en verleende wat hand en spandiensten bij de productie. 'Ik vind je lekker'.