screenshot_AD_Residence_Haganum

Communicatieplan Zorghotel Residence Haganum

38

Met twee pagina’s redactionele aandacht in het Algemeen Dagblad, een goedbezochte Open Dag, commercials op TV West en diverse andere ondersteunende doelgroepgerichte communicatiemiddelen is Residence Haganum in april 2013 definitief van start gegaan.

Residence-Haganum-beeld01
Residence-Haganum-beeld01

Illumicom heeft voor de DGA en directie van dit elitaire en luxe zorghotel Nieuwe Stijl in Den Haag het marketingcommunicatieplan samengesteld, inclusief de definitie van doelstellingen, doelgroepen, communicatieboodschappen, instrumenten en een budgetkader voor 24 maanden. Bij de operationele uitvoering ondersteunt Illumicom de relatie bij onder meer het communicatiemanagement en de realisatie van middelen, zoals persberichten, commercials en het ontwerp en kopij voor brochures, folders en advertenties.

 

Residence-Haganum-beeld07

Residence-Haganum-beeld06

Residence-Haganum-beeld05

Residence-Haganum-beeld03
Residence-Haganum-beeld03

Bijzonder communicatietraject
Residence Haganum is wederom een bijzonder communicatietraject. Verschillende private en professionele doelgroepen dienen tegelijk te worden geïnformeerd en te worden overtuigd van de diverse diensten en toegevoegde waarden van het luxe all-in zorgconcept, waar kwaliteit, aandacht en comfort centraal staan.Potentiële gasten en hun mantelzorgers dienen in een voor hun gevoelsmatige en veelal sociaal en/of medische precaire situatie – de afweging te maken om het vertrouwen te gunnen aan de zorgomgeving van Residence Haganum, voor kortere of langere tijd.

 

Residence-Haganum-beeld02
Residence-Haganum-beeld02

Tegelijkertijd dient Residence Haganum binnen een zeer complexe, versplinterde en vaak bureaucratische zorgomgeving een ‘top of mind’-positie te creëren met een ‘high end’-kwaliteitsassociatie bij zorgprofessionals, zoals artsen, specialisten, sociaal maatschappelijke verzorgenden en zorgverzekeraars in de regio Haaglanden.
De campagne werpt zijn vruchten af: zorghotelgasten melden zich aan, verzekeraars zoeken contact en de 29 suites van Residence Haganum kennen een stijgende bezettingsgraad.

 

screenshot_AD_Residence_Haganum
Residence Haganum in het AD (klik om het artikel te lezen)

Voor meer informatie: zie www.residencehaganum.nl

Tags: Cases, strategische communicatie, consultancy, content, projectbegeleiding, All in care Residences, Residence Haganum, Illumicom, AV, Video.

Reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Elevator pitch

Met strategische communicatie-expertise verscherpen, verankeren en realiseren we uw beleidsdoelstellingen.

 

logo_small

Bel 070 - 42 75 931 voor meer informatie

IMG_4107.JPG

Precies voor de deur van ons projectkantoor: de videoclipopname van de hiphop-crew De Kraaien bij -5 graden.

Monica Scheepers bracht koffie en verleende wat hand en spandiensten bij de productie. 'Ik vind je lekker'.