Mercedes-groot

Corporate Story & Event voor Mercedes

675

Het Algemeen Dagblad, de Telegraaf, Autovisie en ruim 1000 andere autoliefhebbers waren aanwezig bij de officiële uitreiking van het corporate story-boek van één van de grootste Mercedes-dealers in Nederland, Auto Wüst. Aanleiding voor het samenstellen van deze luxe uitgave en de VIP-bijeenkomst betrof de opening van het Carel Wüst-museum van deze klantbewuste Mercedes-dealer in Dordrecht. Illumicom tekende voor de organisatie van het positionerings- en marketingproject, de pr, website en volledige redactie en productie van de publicatie.

carelwust-beeld01.JPG
carelwust-beeld01.JPG

Mercedes-beeld03


Opening museum
Het Carel Wüst- automuseum en het corporate story-boek is een cadeau aan het publiek, een eerbetoon aan een van de voorouders en een marketinginstrument voor Mercedesdealer Wüst inéén. In het museum kunnen bezoeker nostalgische tijden herleven en dromen van dichtbij bekijken: er staan Ferrari’s, Jaguars en vele andere klassieke modellen. Bijzonderheid: alle Mercedes S-klasse-modellen van de afgelopen decennia staan hier naast elkaar opgesteld. Ook de Mercedes-racewagen van Wüst is hier te bewonderen.

 

Mercedes-beeld03
Mercedes-beeld03
Mercedes-beeld04 Mercedes-beeld07


Corporate story-boek

De oorsprong, de mijlpalen, de verwachte toekomst, de cultuur en kernwaarden – ofwel de corporate story - staan centraal verwoord en verbeeld in een luxe uitgave van 180 pagina’s. Dat de kernwaarde traditie met passie niet uit de duim gezogen is, blijkt uit geschiedenis van de familie Wüst – reeds houtenwagenmakers sinds 1800 - en de imposante collectie klassieke automobielen die zijn verzameld door het familiebedrijf. Dat er ruim 1000 bezoekers het speciale openingsevent bezochten vormde het levendige bewijs van de goede relaties die Mercedes Wüst koestert, en de passie van de relaties voor het merk Mercedes en de familie Wüst.

Mercedes-beeld05

Mercedes-beeld02
Mercedes-beeld02

Tags: Cases, strategische communicatie, content, projectbegeleiding, positionering, boek, event, pr, Mercedes Wust, Illumicom - Veerkracht.

Reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Elevator pitch

Met strategische communicatie-expertise verscherpen, verankeren en realiseren we uw beleidsdoelstellingen.

 

logo_small

Bel 070 - 42 75 931 voor meer informatie

IMG_4107.JPG

Precies voor de deur van ons projectkantoor: de videoclipopname van de hiphop-crew De Kraaien bij -5 graden.

Monica Scheepers bracht koffie en verleende wat hand en spandiensten bij de productie. 'Ik vind je lekker'.