ParsProToto-groot

Corporate Trailer Croon, TBI Techniek

4

Hoe introduceer je in enkele minuten een technisch bedrijf dat meer dan 12 verschillende markten bedient, bijdraagt aan nationale topprojecten en een grote klanttevredenheid kent? Voor Croon Elektrotechniek heeft Illumicom de corporate trailer 'Pars pro toto' geproduceerd: een dynamische film van vier minuten, waarin de techniek, de daadkracht, de filosofie en de reputatie van het bedrijf tot uiting komen. De productietijd voor deze corporate trailer was slechts zes weken: van concept tot aflevering.

ParsProToto-beeld01
ParsProToto-beeld01

Met driedimensionale grafische beelden gemonteerd over beelden van de Westerscheldetunnel, twee ferry's, de Maeslantkering, de Erasmus Universiteit en Urenco, wordt de techniek achter vijf projecten in sneltreinvaart getoond. In minder dan één minuut wordt zo het werkgebied van Croon gepresenteerd. Daarbij gebruikmakend van split-screen technieken. De daadkracht, de filosofie en visie van Croon worden toegelicht met beelden van het bedrijf in actie - dag en nacht - en een montage van uitspraken van diverse managers.

ParsProToto-beeld01

ParsProToto-beeld02
ParsProToto-beeld02


Inclusief Corporate presentatieboek

Voor deze corporate trailer heeft Monc Music op de filmbeelden toegesneden muziek gemaakt, de montage werd verzorgd door Screentime. Dit alles onder regie en art direction van Illumicom. De corporate trailer is goed ontvangen en op dvd verkrijgbaar, inclusief een gedrukte bedrijfspresentatie in handzaam formaat van 24 pagina's. De dvd kent een Engelse en een Nederlandstalige versie.

ParsProToto-beeld02

Deel voor het geheel
Thema van de dvd is 'Pars pro toto', Latijn voor de filosofie: Deel voor het geheel. Croon Elektrotechniek werkt namelijk altijd als een deel in de keten van toeleveranciers, voor het eindresultaat.

Meer informatie
Voor meer informatie over Croon Elektrotechniek B.V. zie www.croon.nl.

Tags: Cases, strategische communicatie, content, projectbegeleiding, Croon, AV, video, Illumicom.

Reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Elevator pitch

Met strategische communicatie-expertise verscherpen, verankeren en realiseren we uw beleidsdoelstellingen.

 

logo_small

Bel 070 - 42 75 931 voor meer informatie

IMG_4107.JPG

Precies voor de deur van ons projectkantoor: de videoclipopname van de hiphop-crew De Kraaien bij -5 graden.

Monica Scheepers bracht koffie en verleende wat hand en spandiensten bij de productie. 'Ik vind je lekker'.