librije-groot

De Librije Op Reis: exclusief genieten

8

De Miljonairfair werd in december 2009 verrijkt met een bijzonder culinaire primeur. Het met drie Michelinsterren onderscheiden restaurant De Librije werd hier tot in de kleinste details nagebouwd. De witte en zwarte brigade van Johnie en Thérèse Boer serveerden enkele honderden gasten een uitgelezen sterrenmenu. Deze 'Librije Op Reis' kende vier dagen lang een fantastische introductie. Illumicom ondersteunde bij de realisatie van het persbericht en de reserveringswebsite.

librije03
librije03

De Librije Op Reis is wederom een verrassend initiatief van de event trendsetter Theo Lens. Deze creatieve ondernemer achter East Side Productions en het Coolbrand Foodlab zoekt altijd weer naar nieuwe, exclusieve en spraakmakende bijdragen aan high end events. Van een volledig zwembad met catwalk bouwen voor O'Neill tijdens een beurs, tot watervallen met filmprojecties voor KPN. Ook het compleet nabouwen van restaurant De Librije en de beleving ervan op locatie aanbieden, komt uit zijn koker.

librije03

Van persbericht tot website
Voor de publicaties van de Miljonairfair, de Telegraaf en andere media, zoals de website van 'De Librije op Reis' werd Illumicom gevraagd om de teksten samen te stellen. Deze werden in nauwe afstemming met Theo Lens en Johnie Boer geschreven. De primeur op de Miljonairfair bleek een succes; de uitmuntende kwaliteit van het drie sterrenrestaurant kwam terug in alle details: van de opname van de reservering tot de bediening, van het menu tot de aanbevelingen van de wijn.

Ook op uw event?
De Librije Op Reis wordt vertegenwoordigd door Foodlab on Tour en kan ook op uw locatie of event worden nagebouwd. Inmiddels is deze exclusieve attractie al door diverse bedrijven gereserveerd. Het is dan ook een unieke gelegenheid: het beste restaurant van Nederland op uw eigen locatie of event. Pure verwennerij voor u en uw relaties.

Tags: Cases, Content, PR, website, Food, Catering, Miljonairsfair, Illumicom,

Reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Elevator pitch

Met strategische communicatie-expertise verscherpen, verankeren en realiseren we uw beleidsdoelstellingen.

 

logo_small

Bel 070 - 42 75 931 voor meer informatie

IMG_4107.JPG

Precies voor de deur van ons projectkantoor: de videoclipopname van de hiphop-crew De Kraaien bij -5 graden.

Monica Scheepers bracht koffie en verleende wat hand en spandiensten bij de productie. 'Ik vind je lekker'.