East-Side-beeld 01

Designboek voor Eastside

6

East Side Productions behoort tot de top van de Nederlandse evenementen-
bureaus. Illumicom is sinds 2004 huisleverancier als het gaat om het mede ontwikkelen van event-concepten en de begeleiding en uitvoering van communicatietrajecten, speeches, presentaties en AV-producties. In maart componeerde Illumicom een speciaal designboek van maar liefst 180 pagina's, waarin de kracht en kwaliteit van East Side Productions wervelend wordt gepresenteerd.

East-Side-beeld 01
East-Side-beeld 01

Met opdrachtgevers als O'Neill, Mercedes, Tommy Hilfiger, Shell, Schiphol en Siemens en meer dan 20 jaar ervaring in de evenementenbranche, heeft East Side Productions een geheel eigen positie en reputatie opgebouwd. Creativiteit, originaliteit en trendsettende concepten vormen daarbij de rode draad.

East-Side-groot
Perfecte productie
Of het nu gaat om de spetterende beurspresentatie voor O'Neill door een groot zwembad neer te zetten, een openlucht modeshow van H&M op het Vrijthof in Maastricht, een sales promotion show voor Mercedes in het Gelredome, of een personeelsfeest voor Zeeman met 15.000 gasten in Ahoy Rotterdam een verrassend resultaatgericht programma, gecombineerd met een perfecte productie en een logistiek zonder zorgen, zijn bij East Side gegarandeerd 

East-Side-beeld 02
East-Side-beeld 02

Weten wat mensen raakt
Hoe vertel je echter in een half uur aan een nieuwe relatie wat je als bedrijf doet, hebt gedaan en waar je voor staat? Illumicom werd daarom verzocht om een presentatieboek samen te stellen en te ontwerpen, waarmee elke relatie een blijvende indruk van East Side Productions als Total Event Creator kon meekrijgen.

East-Side-beeld 02

Kleurrijk en wervelend
In het kleurrijke en wervelende boek van 180 pagina's wordt de relatie aan de hand genomen langs de vele diensten van East Side Productions: van concepting tot catering, van events tot exhibitions, van incentives tot communicatie, van artiesten tot logistiek. In acht hoofdstukken met meer dan 300 beelden van verzorgde producties, wordt de veelzijdigheid en creativiteit van het organisatiebureau neergezet en toegelicht. Gekozen werd om het presentatieboek - waarin ook acht uitklapbare pagina's zijn opgenomen - in een ringband te binden. De relaties van East Side reageren enthousiast op het boek.Illumicom tekende voor het concept, het design, de fotoredactie, de teksten en het drukwerk van dit designboek.

Tags: Cases strategische communicatie, content, projectbegeleiding, events, east side productions, Illumicom, boek

Reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Elevator pitch

Met strategische communicatie-expertise verscherpen, verankeren en realiseren we uw beleidsdoelstellingen.

 

logo_small

Bel 070 - 42 75 931 voor meer informatie

IMG_4107.JPG

Precies voor de deur van ons projectkantoor: de videoclipopname van de hiphop-crew De Kraaien bij -5 graden.

Monica Scheepers bracht koffie en verleende wat hand en spandiensten bij de productie. 'Ik vind je lekker'.