Gemeente-Maassluis-groot

Economisch Meerjarenplan volledig samengesteld

6

De gemeente Maassluis wil op korte termijn de richtlijn voor het meerjarenplan economisch beleid samenstellen. Illumicom wordt ingezet om het Economisch Meerjarenplan Maassluis te definiëren op basis van een onderzoek.

Het meerjarenplan economisch beleid moet uiteraard wel geworteld zijn in de wensen en signalen van alle ondernemers, bedrijven en politici van de Zuid-Hollandse gemeente. Illumicom stelt daartoe een enquêteonderzoek op in het kader van Economische Verkenningen.

Het onderzoek wordt breed gedragen: meer dan 80 procent van de aangeschreven partijen reageert. De resultaten worden geanalyseerd en blijken duidelijk en kwantificeerbaar. De onderzoeksresultaten worden gepresenteerd aan de verantwoordelijke wethouder en vervolgens toegelicht aan de commissie belast met de economische ontwikkelingen. Op basis van de resultaten stelt Illumicom vervolgens het Economisch Meerjarenplan Maassluis samen, conform de richtlijnen van de overheid. Na toevoegingen van de wethouder wordt dit beleid door de gemeenteraad behandeld en goedgekeurd. De koers werd zo helder gezet richting de toekomst.

Tags: Cases

Reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Elevator pitch

Met strategische communicatie-expertise verscherpen, verankeren en realiseren we uw beleidsdoelstellingen.

 

logo_small

Bel 070 - 42 75 931 voor meer informatie

IMG_4107.JPG

Precies voor de deur van ons projectkantoor: de videoclipopname van de hiphop-crew De Kraaien bij -5 graden.

Monica Scheepers bracht koffie en verleende wat hand en spandiensten bij de productie. 'Ik vind je lekker'.