Ecabo-groot01

Illumicom - Erkend leerbedrijf

11

Ecabo, de intermediaire stichting tussen bedrijfsleven en beroepsonderwijs, heeft Illumicom recent erkend als leerbedrijf. Na een interne toetsing besloot de stichting Illumicom te erkennen als 'Leerbedrijf conform de Wet Educatie en Beroepsonderwijs.' De eerste student van de studie International Business Development is inmiddels aan de slag.

Met deze erkenning is Illumicom bevoegd om praktijkvorming voor studenten van het middelbaar beroepsonderwijs te verzorgen. Illumicom is hiermee een erkend leerbedrijf voor commerciële / communicatieve gerelateerde studierichtingen in het Middelbaar Beroepsonderwijs. Studenten met deze studierichtingen kunnen bij Illumicom vanaf nu het praktijkgedeelte van hun Mbo-opleiding doorlopen. De eerste kandidaat is reeds opgenomen in het team: de Perzische Askan Jawadi. Hij werkt tijdens zijn leertraject onder meer aan de scriptie ‘Personal branding en reputatiemanagement met een niet-westerse naam’.

Kennisdeling als DNA
Ecabo was zeer te spreken over de leermogelijkheden die zich binnen Illumicom voordoen. Het certificaat past volledig bij de interne ontwikkelstrategie van Illumicom. Onze organisatie is gebaseerd op continue kennisdeling en verankering, inclusief de wederzijdse beoordeling, bediscussiëring en (opbouwende) bekritisering van elke interne en externe doorlopen fase.

Tags: Cases, Ecabo, Leerbedrijf, Illumicom, Personal Branding, Stage

Reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Elevator pitch

Met strategische communicatie-expertise verscherpen, verankeren en realiseren we uw beleidsdoelstellingen.

 

logo_small

Bel 070 - 42 75 931 voor meer informatie

IMG_4107.JPG

Precies voor de deur van ons projectkantoor: de videoclipopname van de hiphop-crew De Kraaien bij -5 graden.

Monica Scheepers bracht koffie en verleende wat hand en spandiensten bij de productie. 'Ik vind je lekker'.