Exact-conference-groot

Illumicom begeleidt Exact partner Conference

6

Exact Software kent een ijzersterke marktpositie in het Nederlandse MKB-segment. Om het succes te continueren gaat Exact nog meer inspelen op de behoeften van de klant van vandaag en morgen. Dit werd duidelijk tijdens de eerste Exact Partner Conference in Amsterdam, waarvoor de Illumicom-consultants onder meer de concepten en inhoudelijke begeleiding verzorgde.

exact02a
exact02a

Ruim 350 business partners van Exact Software bezochten de conferentie, die plenair werd geopend met een pittige discussie tussen CEO Rajesh Patel en ex-Quote hoofdredacteur Jort Kelder. Enkele prangende vragen van de Exact Business Partners werden 'live' aan de CEO voorgelegd, en - op zijn verzoek - door hem onvoorbereid beantwoord. Deze dynamische en authentieke opening werd diep gewaardeerd, zoals bleek uit het onderzoek na de conferentie door Illumicom. De opening werd gewaardeerd met een 8,6 op de schaal van 10.

Vervolgens konden de deelnemers netwerken, de informatiemarkt bezoeken of aan break out sessies deelnemen. Deze sessies varieerden qua thema van de visie op productinnovatie bij Exact tot klantgerichtheid, van Exact Globe tot Internationaal trendwatching. Na een walking dinner, verzorgd door Foodlab, stond 's avonds de spetterende uitreiking van de Partner of the Year Award centraal.

Live Kickboxing
Vanuit een officiële boksring, uiteraard omlijst met rondemissen, opzwepende muziek en audio visuals, werden vijf verschillende Exact-awards uitgereikt aan de best presterende partners van 2008 door presentator Jort Kelder en zijn co-hosts uit het Exact-management. De apotheose werd gevormd door een live kick-boxing gevecht door professionele vechtsporters over drie ronden. In deze knock-out ronden werd duidelijk wie de winnaar voor de grote Partner van het Jaar Award 2008 werd.

De conference werd afgesloten met een VIP-party, waarbij de bezoekers tot in de kleine uurtjes in en rond de boksring aan het dansen waren. Uit het evaluatieonderzoek onder alle deelnemers bleek dat de gemiddelde waardering voor de complete conferentie een ruime 7,6 op de schaal van 10 opleverde. Met als verrassende uitkomst dat de break out sessies gewaardeerd werden, en een volgende keer nog meer inhoud gewenst was.

Tags: Cases, Content, Projectbegeleiding, Event, Exact, Illumicom, AV.

Reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Elevator pitch

Met strategische communicatie-expertise verscherpen, verankeren en realiseren we uw beleidsdoelstellingen.

 

logo_small

Bel 070 - 42 75 931 voor meer informatie

IMG_4107.JPG

Precies voor de deur van ons projectkantoor: de videoclipopname van de hiphop-crew De Kraaien bij -5 graden.

Monica Scheepers bracht koffie en verleende wat hand en spandiensten bij de productie. 'Ik vind je lekker'.