illumicom-groot

Illumicom ondersteunt goede doelen 20.000

5

Illumicom inspireert en laat zich graag inspireren. Daarom honoreren we regelmatig een verzoek van particulieren, stichtingen en NGO’s om een communicatietraject te sponsoren in het belang van het kind, natuur en ontwikkeling.

KinderRijk-beeld02
KinderRijk-beeld02

Stichting Kinder-rijk
De stichting Kinder-rijk helpt achtergestelde kinderen in Roemenie door een goede opvang te bieden in het land zelf. Diverse vrijwilligers zamelen jaarlijks geld in voor de stichting via een sportieve fietsttour: Illumicom ontwierp de begeleidende drieluik om aandacht te vestigen op de inzamelactie. Strategisch drukwerkpartner Printvisie verzorgde het drukwerk tegen inkoopprijs.

KinderRijk-beeld02
Over ons Goede doelen-beleid
Illumicom inspireert en laat zich graag inspireren door de medemens. Daarom honoreren we regelmatig een verzoek van particulieren, stichtingen en NGO’s om een communicatietraject te sponsoren in het kader van cultuur, kind of natuur. Afhankelijk van de wens en het doel, alsmede onze bezetting, honoreren we goede doelen-aanvragen tot een maximum van 4.500 euro in waarde per project. In het verleden hebben we zo projecten verzorgd voor onder meer de Vereniging Haagsch Jeugdorkest (VHJO), het Cruyff Instituut, Large Herbivore Netwerk en de Leidse Studentenvereniging Minerva.

Tags: Cases. MVO, Illumicom, Erik van der Geest, Stichting Kinderrijk, LHnet, donatie

Reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Elevator pitch

Met strategische communicatie-expertise verscherpen, verankeren en realiseren we uw beleidsdoelstellingen.

 

logo_small

Bel 070 - 42 75 931 voor meer informatie

IMG_4107.JPG

Precies voor de deur van ons projectkantoor: de videoclipopname van de hiphop-crew De Kraaien bij -5 graden.

Monica Scheepers bracht koffie en verleende wat hand en spandiensten bij de productie. 'Ik vind je lekker'.