Exact-huisstijl-groot

Corporate Visual Identity - Exact

3

Met vier ontwerpers heeft Illumicom de nieuwe Corporate Visual Identity van het beursgenoteerde Exact geïmplementeerd. In vier maanden tijd werden bijna 600 middelen ontworpen, variërend van het brandbook en de corporate brochure tot digitale interfaces en billboards. Clemens Riedl, Exact’s Marketing Director, zegt: “Met de nieuwe visuele identiteit komen we veel dichter bij de wereld van ondernemers die wij ondersteunen en communiceren we wereldwijd op een eenduidige wijze.”

exact02
exact02

De door Illumicom doorgevoerde nieuwe visuele identiteit benadrukt de nieuwe merkstrategie van Exact, gebaseerd op de gepassioneerde ondernemersgeest. Exact concentreert zich met de merkstrategie rondom het geven van vrijheid en controle aan ondernemers. Exact staat als het ware als ondernemer naast de ondernemers. Naast het nieuwe woordmerk = Exact, vormen vier iconen een extra onderdeel van de Corporate Visual Identity. Deze iconen staan voor de hoekstenen die essentieel zijn voor het succes van kleine en middelgrote bedrijven: mensen, samenwerking, structuur en resultaten. Het zijn fundamentele aspecten die de wijze waarop Exact’s oplossingen zijn ontwikkeld weergeven. De tagline “Exact. And it all comes together.” weerspiegelt de kern van wat Exact zijn klanten brengt. Exact heeft de nieuwe merkstrategie ontwikkeld met Duval Guillaume, een in België gevestigd bureau.

exact03
exact03

Illumicom werd benaderd voor de implementatie van de huisstijl op het hoofdkantoor. Na dit project werkte Illumicom verder voor Exact, onder meer voor de realisatie van het jaarverslag , de openingscampagne van het nieuwe hoofdkantoor in Delft en het optimalisatietraject van Exact Online.

Tags: Cases

Reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Elevator pitch

Met strategische communicatie-expertise verscherpen, verankeren en realiseren we uw beleidsdoelstellingen.

 

logo_small

Bel 070 - 42 75 931 voor meer informatie

IMG_4107.JPG

Precies voor de deur van ons projectkantoor: de videoclipopname van de hiphop-crew De Kraaien bij -5 graden.

Monica Scheepers bracht koffie en verleende wat hand en spandiensten bij de productie. 'Ik vind je lekker'.