E-Village-preso-groot

Internationale presentatie: E-Village

4

Het innovatieve technologiebedrijf E-Village in Zeist behoort tot de top van E-mail marketing bedrijven van Nederland. De organisatie is nationaal onderscheiden met tientallen awards voor innovatieve campagnes. Illumicom begeleidt E-Village bij de internationale profilering van hun nieuwe e-mail marketing platform S.a.a.S., genaamd Clang. Een wereldprimeur, die gemak koppelt aan de ambitie van elke e-marketeer.

evillage03
evillage03

Clang is het ongekende antwoord op een steeds verdere ontwikkeling in de wereld van E-marketing, maar ook op de druk van internationale concurrentie in het thuisveld. E-Village heeft sinds 2006 aan de ontwikkeling van het e-mail marketing platform gewerkt. Met meer dan 12 innovaties is Clang het meest veelzijdige pakket ter wereld, dat als 'software as a service' wordt aangeboden.

evillage03

Rol Illumicom
Illumicom heeft geadviseerd bij het internationale Business Development Plan van Clang en de internationale salespresentatie. Hiertoe is gekozen voor een Flaspresentatie, inclusief video-elementen. Met deze internationale presentatie kan elke Sales Manager of Business Partner de ruim 40 voordelen van Clang duidelijk toelichten. De kern van Clang is dat het platform de mogelijkheden biedt om zelfstandig E-mailcampagnes te ontwerpen, plannen en managen. Clang verzamelt automatisch voorkeuren en gedraggegevens van de benaderde klanten, maakt online analyses en segmenteert zodanig fijnmazig dat de juiste relatie niet alleen de juiste boodschap in een relevante vorm ontvangt, maar ook op het juiste moment. Dat verlaagt de kosten en verhoogt het resultaat. Clang is dan ook met recht het eerste Event Driven Marketing Platform S.a.a.S. ter wereld. Met inmiddels tientallen aangesloten cliënten als Bol.com en Transavia.

Met de unieke Clang gaat E-Village inmiddels de grenzen over. In de UK, Canada, Finland, Duitsland en Spanje wordt Clang al verkocht. Illumicom werkt momenteel aan de brochures, white papers, case references en diverse ander middelen. Later in het jaar wordt de website aangepast.

Tags: Cases, consultancy, content, projectbgeleiding, presentatie, e-mailmarketing, e-village, clang, illumicom, Erik van der Geest.

Reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Elevator pitch

Met strategische communicatie-expertise verscherpen, verankeren en realiseren we uw beleidsdoelstellingen.

 

logo_small

Bel 070 - 42 75 931 voor meer informatie

IMG_4107.JPG

Precies voor de deur van ons projectkantoor: de videoclipopname van de hiphop-crew De Kraaien bij -5 graden.

Monica Scheepers bracht koffie en verleende wat hand en spandiensten bij de productie. 'Ik vind je lekker'.