croon02

Krachtig gepositioneerd, omzet verdrievoudigd

6

Croon Elektrotechniek is een begrip, een kwaliteitsmerk. Vanaf 2002 wordt Illumicom ingezet voor de professionalisering van de communicatie, de positionering van het bedrijf en het verhogen van de naamsbekendheid. Van marketingcommunicatie tot veranderingscommunicatie. Van missievorming tot de bedrijfsfilm.

Croon-beeld02
Croon-beeld02

Illumicom verwoordt de propositie van Croon in 30 brochures, 7 websites, 12 interne en externe magazines, diverse sociale en financiële jaarverslagen. Begin 2004 wordt Illumicom door het Managementteam als adviseur actief betrokken bij het plannen, opzetten en doorvoeren van het corporate communicatiebeleid.
Croon-beeld02 

Croon-beeld03
Croon-beeld03

Vier speerpunten staan centraal: de positie en naams­bekendheid van Croon versterken, de strategische koerswijziging met 20 meetbare doelstellingen over vier jaar tijd communicatief ondersteunen (intern en extern), de overname van een bedrijf begeleiden en het bedrijf als aantrekkelijke werkgever profileren. Croon wordt vanaf dat moment gepositioneerd als de grootste in elektrotechniek gespecialiseerde onderneming van Nederland.
Croon-beeld03

Croon-beeld04
Croon-beeld04

Illumicom stimuleert de inzet van mediarelaties, arbeidsmarktcommunicatie, interne communicatie, marketingcommunicatie en veranderingscommunicatie. We creëeren vele middelen, zetten een actief pers- en advertentiebeleid op, adviseren over de opzet van de nieuwe afdeling Marketing & Business Development.

Croon-beeld04 

In 2007 stellen we de nieuwe missie op. In 2008 beoordeelt Illumicom de kwaliteit van alle operationele plannen. Het resultaat mag er zijn: alle doelen zijn bereikt. Croon heeft haar omzet verdrievoudigd in 4 jaar en kent een eigen afdeling Marketing & Business Development.

Tags: Cases, Strategische communicatie, consultancy, content, projectbegeleiding, av, presentaties, positionering, veranderingscommunicatie, website, online. Croon elektrotechniek, TBI, Illumicom, Veerkracht.

Reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Elevator pitch

Met strategische communicatie-expertise verscherpen, verankeren en realiseren we uw beleidsdoelstellingen.

 

logo_small

Bel 070 - 42 75 931 voor meer informatie

IMG_4107.JPG

Precies voor de deur van ons projectkantoor: de videoclipopname van de hiphop-crew De Kraaien bij -5 graden.

Monica Scheepers bracht koffie en verleende wat hand en spandiensten bij de productie. 'Ik vind je lekker'.