Croon-groot

Marcom-planner voor Croon

3

Kosten besparen, gebruikersgemak verhogen, het inzicht en de efficiency verbeteren. Voor Croon Elektrotechniek heeft Illumicom de unieke Communicatie Activiteiten Planner (CAP) ontwikkeld en geïmplementeerd. Een goede keuze, want alleen al gebaseerd op de historische mediareservering en -planningkosten bespaart het bedrijf al ruim 50.000 euro op jaarbasis.

Croon-beeld01
Croon-beeld01

Jaarlijks plaatst de afdeling Marketing & Business Development van Croon Elektrotechniek honderden advertenties in relevante vakbladen. Zij organiseert tientallen beurzen en evenementen. De afdeling is ook verantwoordelijk voor tientallen publicaties en direct mailings.

Croon-klein01

Om de planning van deze activiteiten zowel voor de afdeling als voor de relevante managers in het bedrijf inzichtelijk, overzichtelijk en minder tijdrovend te maken, heeft Illumicom de Communicatie Activiteiten Planner (CAP) geadviseerd, ontwikkeld en geïmplementeerd voor Croon. Bijkomend voordeel is dat de interne klanten (MT en management) de planning van hun communicatieprojecten online kunnen bekijken, en waar nodig een herinnering ontvangen over de bijdrage die zij mogen leveren.

Invoeren, inplannen, sorteren en koppelen

Met deze applicatie van Illumicom kunnen medewerkers van de afdeling M&BD in een handomdraai:
- Advertentiecampagnes invoeren, inplannen, sorteren en koppelen
- Direct Mailings inplannen
- Publicaties inplannen
- Evenementen inplannen
- Naar eigen wens nieuwe categorieën aanmaken.
Croon-groot 

croon02
croon02

Automatische aanmaak projectmap op centrale server
Bij het aanmaken van een nieuwe activiteit wordt direct een projectmap op de server met het relevante ordernummer aangemaakt. In deze archiefmappen kunnen alle relevante digitale documenten worden bijgezet vanaf de desktop.

Dashboard & alert-functie
Voor het algemene overzicht voor de afdeling M&BD, en voor leden van het managementteam kent de applicatie een dashboardfunctie. Daarmee kunnen alle activiteiten in één overzicht worden getoond, of de specifieke historische en de geplande activiteiten voor een specifieke business unit. Op basis hiervan kunnen de (integrale) activiteiten beter worden toegelicht, besproken en worden aangepast indien nodig. Voor de operationele accuratesse is de alert-functie ingebouwd. Dit houdt in dat de betrokken uitvoerders op een nader te bepalen tijdstip, voor de deadline, een alert e-mail ontvangen om hun aandeel in het betreffende project uit te voeren.

Nu ook beschikbaar voor... u?
De Communicatie Activiteiten Planner is een door Illumicom in eigen beheer ontwikkelde applicatie en daarmee ook beschikbaar voor derde partijen. De CAP-applicatie is eenvoudig aan te passen op de huisstijl en functionele wensen van nieuwe relaties. De investering is relatief laag. 'Met name middelgrote organisaties, met diverse business units of vestigingen en een relatief kleine marketing en communicatieafdeling kunnen profiteren van de eenvoud van het systeem', aldus Erik van der Geest van Illumicom. Indien u interesse heeft in deze planner klik hier:info@Illumicom.nl

Tags: Cases, Consultancy, projectbegeleiding, Croon, website, Illumicom.

Reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Elevator pitch

Met strategische communicatie-expertise verscherpen, verankeren en realiseren we uw beleidsdoelstellingen.

 

logo_small

Bel 070 - 42 75 931 voor meer informatie

IMG_4107.JPG

Precies voor de deur van ons projectkantoor: de videoclipopname van de hiphop-crew De Kraaien bij -5 graden.

Monica Scheepers bracht koffie en verleende wat hand en spandiensten bij de productie. 'Ik vind je lekker'.