Foodlab-groot

Michelin-chef Jonnie Boer met Foodlab on Tour

2

De trendsettende cateraar voor het hoogste segment Foodlab heeft er sinds kort een culinaire troef bij. Chef de cuisine Jonnie Boer, bekend van De Librije in Zwolle, gaat samenwerken met Foodlab. Onder de naam Foodlab on Tour presenteren zij zich nu samen als de ultieme leverancier van pure smaakbeleving en ambiance. Daarmee wordt een nieuwe standaard in Haute Cuisine catering neergezet. Illumicom ondersteunde de introductie in de vakwereld.

De Witte Keukenbrigade onder leiding van de internationaal gelauwerde Jonnie Boer (wederom drie Michelinsterren in november 2008), staat voor een uitgelezen combinatie van spijzen en wijnen, die de verwachtingen van zelfs de meest verwende gourmandiers overtreffen. De ambiance en service van de Zwarte Bedieningsbrigade die 'live cooking' cateraar Foodlab weet neer te zetten, versterken deze beleving. Onder meer door de inrichting van complete trendy en loungy restaurants en wijnbars op locatie.

foodlab
foodlab

Persberichten naar de vakpers
Illumicom heeft als communicatiebureau aan de wieg gestaan van het sterke merk Foodlab en haar positionering. Zo is Foodlab onderscheiden als Cool Brand in 2006. Voor de lancering van de exclusieve, culinaire topcombinatie Foodlab on Tour schreef Illumicom het persbericht en de spraak- en smaakmakende brochure. Het persbericht werd verspreid naar een beperkt aantal vakmedia en direct opgepikt, onder meer met publicaties in Misset Horeca en High Profile.


foodlab

Zie ook:
www.foodlab.nl

Tags: Cases Johnnie Boer, PR, content, projectbegeleiding, Illumicom, Foodlab, East Side Productions.

Reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Elevator pitch

Met strategische communicatie-expertise verscherpen, verankeren en realiseren we uw beleidsdoelstellingen.

 

logo_small

Bel 070 - 42 75 931 voor meer informatie

IMG_4107.JPG

Precies voor de deur van ons projectkantoor: de videoclipopname van de hiphop-crew De Kraaien bij -5 graden.

Monica Scheepers bracht koffie en verleende wat hand en spandiensten bij de productie. 'Ik vind je lekker'.