Raad-Rotterdam-groot03

Online dossier voor klanten van Raad

5

Klanten van het accountantkantoor Raad Rotterdam kunnen in de loop van 2012 alle relevante administratieve documentatie vinden in hun eigen Online Dossier, dat door Illumicom is ontwikkeld. Het dossier is straks online te bereiken via een nieuwe website van Raad Rotterdam en wordt beveiligd met een eigen password.

raad03
raad03

De klant van Raad Rotterdam is straks verzekerd dat alle essentiële informatie in zijn centrale online dossier zit; dus snel terug te vinden en ordentelijk gearchiveerd. Het aanbieden van het digitale dossier biedt voor de klanten en voor Raad Rotterdam belangrijke pluspunten en functies, die het leven vereenvoudigen en het werk efficiënter maken.

Alle informatie online - op één plek
Er wordt elke maand veel officieel gecorrespondeerd tussen het accountantskantoor Raad Rotterdam en zijn klanten; bijna altijd per e-mail, soms via verschillende e-mailadressen en op verschillende momenten. Om elke klant meer comfort te bieden, gaat Raad Rotterdam elke klant een gratis eigen Online Dossier aanbieden. Opzet? Elk document dat door Raad Rotterdam wordt aangeleverd, wordt in dit digitale dossier gestructureerd opgeslagen. Het dossier kent daartoe diverse standaardmappen, waaronder salarisstroken medewerkers, loonbelastingaangiften, BTW-aangiften, jaarrekening, rapportages, correspondentie et cetera. Alle relevante informatie voor de klant is daarmee op één plek online terug te vinden.Raad-Rotterdam-groot02

Extra functies
De klant kan in het beveiligde dossier elk document nader bekijken, opslaan op de eigen computer, afdrukken op zijn printer of doorsturen per e-mail. De klant kan zelf geen documenten uploaden: het dossier is een archiefservice.

Het digitale dossier biedt ook voor Raad Rotterdam belangrijke pluspunten. Door de centrale documentatie en verspreiding weten alle medewerkers welke officiële documenten naar de klant zijn verspreid. Op het moment dat zij een document in het dossier plaatsen, ontvangt de klant bovendien automatisch een e-mail waarin wordt aangekondigd dat er een nieuw document is opgeslagen. Het afschrift van de e-mail staat ook direct in het logboek van de Online-Dossier Software, waardoor de directie/management van Raad Rotterdam altijd inzicht heeft in welke informatie op welk moment is verzonden door welke medewerker.

raad03

Website en online-boekhouden
Het Online Dossier van Raad Rotterdam wordt toegankelijk via de nieuwe website van het bedrijf. Omdat klanten deze website moeten bezoeken, kunnen voortaan algemene en actuele nieuwsberichten ook trefzeker online worden gecommuniceerd aan de klanten. Via deze site kunnen klanten ook naar de portal voor hun online-boekhouden. Illumicom is verantwoordelijk voor de realisatie van de nieuwe website en het Online Dossier.

Tags: Cases

Reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Elevator pitch

Met strategische communicatie-expertise verscherpen, verankeren en realiseren we uw beleidsdoelstellingen.

 

logo_small

Bel 070 - 42 75 931 voor meer informatie

IMG_4107.JPG

Precies voor de deur van ons projectkantoor: de videoclipopname van de hiphop-crew De Kraaien bij -5 graden.

Monica Scheepers bracht koffie en verleende wat hand en spandiensten bij de productie. 'Ik vind je lekker'.