East-Side-groot

Ontwikkeling, verkoop en realisatie spraakmakende belevenismarketing

4

East Side Productions is topproducer van hoogwaardige relatie-evenementen. Sinds 2005 is Illumicom betrokken bij de profilering en communicatie van dit creatieve bedrijf. En bij de conceptontwikkeling, de verkooptrajecten en de uitvoering van spraakmakende events. Relaties als TNO, Schiphol Groep, KPN en Siemens ervaren belevenismarketing pur sang.

foodlab-klein
foodlab-klein

Illumicom wordt door East Side initiëel betrokken bij de profilering van hun nieuwe cateringconcept Foodlab. Het merk wordt Coolbrand in 2005.

foodlab-klein

Vervolgens ontwikkelen we tientallen concepten voor events en verwoorden en verbeelden we deze in overtuigende pitchpresentatieboeken. Een jaarlijkse omzetstijging voor East Side van 25% tot 2009 is het resultaat van de gezamenlijke marketinginspanningen. Organisaties als TomTom, V&D, ProRail, Perry Sport, OPG, ABN AMRO, UWV, Nokia en Exact informeren en inspireren we uit naam van East Side Productions.

 

East-Side-beeld 01
East-Side-beeld 01

Bij de uitvoering van de events is Illumicom vaak betrokken om de strategische inhoud te versterken. We schrijven speeches voor directies, scripts voor de presentatoren en films, creëren de branding en produceren eventmaterialen, zoals posters, banieren en websites. Ook organiseren we complete uitnodigingstrajecten tot 8.000 personen feilloos. De profilering van het merk East Side geven we extra elan met ondersteuning via persberichten, bij de samenstelling van de website en begeleiding bij mediamomenten (NOVA, Business Class en De Telegraaf bijvoorbeeld).

East-Side-beeld 01
Begin 2009 ontwerpen en schrijven we het presentatieboek van East Side Productions zelf: 160 pagina’s belevenismarketing pur sang spettert van de pagina’s. In 2008 heeft Illumicom de DGA begeleid bij de selectie en het verkoopproces van het bedrijf. East Side Productions is per oktober 2010 100% onderdeel van de Hypsos Group.

East-Side-beeld 02
East-Side-beeld 02

Tags: Cases

Reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Elevator pitch

Met strategische communicatie-expertise verscherpen, verankeren en realiseren we uw beleidsdoelstellingen.

 

logo_small

Bel 070 - 42 75 931 voor meer informatie

IMG_4107.JPG

Precies voor de deur van ons projectkantoor: de videoclipopname van de hiphop-crew De Kraaien bij -5 graden.

Monica Scheepers bracht koffie en verleende wat hand en spandiensten bij de productie. 'Ik vind je lekker'.