Beeld-Boedha

Strategische Communicatie Quick Scan verbetert uw resultaten

6

We noemen het de MRI-scan voor uw communicatie. Via onze Strategische Communicatie Quick Scan wordt duidelijk wat de status is van uw strategische communicatie, en hoe uw organisatie de discipline communicatie effectiever kunt organiseren en inzetten om uw strategische doelen efficiënter te bereiken, te meten en te benutten. Een 'Eye Opener' voor directie, marketeers en communicatieprofessionals. Onbenutte kansen worden onmiskenbaar gesignaleerd in een heldere rapportage. Progressiedoelen komen scherper in beeld. Daarmee worden uw keuzen makkelijker te maken. Iets voor uw organisatie?

Wilt u ook weten hoe u de doelen nog beter kan bereiken? Illumicom werkt met de unieke Strategische Communicatie Quick Scan. De scan met aanverwante rapportage en presentatie biedt duidelijk inzichten om een wereld van verschil voor uw rendement te realiseren. Het onderzoek leidt tot een verscherpte focus over hoe uw organisatie de strategische en marketingdoelen (kosten)effectiever kan bereiken door communicatie (nog) intelligenter in te zetten en te organiseren.

Wat levert het u op?
Onderzoek en eindrapportage worden sinds juni 2013 door Illumicom bij grote en kleine organisaties. 'Het is ideaal voor de draagvlakvorming of planvorming. Het onderzoek en de rapportage zijn concreet, verhelderend, bewustmakend en inspirerend voor het Management en de Marketingprofessionals. Het leidt tot hernieuwde en verdiepte focus, prioriteiten en energieke acties met tastbaar resultaat. In een oogopslag ontdekken u en uw team de status en de kansen en kunt u bepalen waarmee uw organisatie rendement sterker kan optimaliseren.'

Praktisch
‘De input voor de analyse vindt plaats op basis van 70 vragen’, stelt strategisch consultant Erik van der Geest. ‘De open, gesloten en validerend vragen worden voorgelegd aan u of uw team door twee onderzoekers. De vragen zijn kwalitatief én cross-refererend van aard. De scan duurt 3 uur en leidt binnen 10 werkdagen tot een mondelinge en schriftelijke rapportage met conclusies en zeer praktische aanbevelingen.’ De eindrapportage wordt inhoudelijk besproken, met u of uw team.

Wat wordt onderzocht?
'Het onderzoek en de rapportage zijn verhelderend, bewustmaken en concreet inspirerend voor het Management en de Marketingprofessionals. Het leidt tot hernieuwde focus, prioriteiten en energieke acties met tastbaar resultaat.'

De scan richt zich op een analytische inventarisatie van zeven pijlers die de effectieve kwaliteit en dus resultaten van uw communicatie-inspanningen beïnvloeden.

Deze zeven pijlers betreffen:
1. Fundamenten: Aanwezigheid van communicatie-bouwstenen.
2. Consistentie: Strategie, marketing en koppeling met uw communicatie
3. Structuur: Communicatiemanagement en organisatie
4. Effectiviteit: Doelstellingen
5. Resultaten: Meetmethodieken van uw vooruitgang
6. Uitingen: Middelenpakket(ten)
7. Behoeften: Directe en korte termijn-behoeften van de organisatie

Illumicom-Quick-Scan-groot02

In een oogopslag ontdekt u de status, de kansen en kunt u bepalen waar uw organisatie het meeste rendement mee kan gaan behalen. 

Gratis, tenzij..
De kosten van deze scan zijn gratis als u cliënt bent of wordt bij Illumicom (minimale afname betreft 50 uur strippenkaart op basis van onze standaardtarieven). De kosten voor de onafhankelijke scan en rapportage bedragen anders E 2.900,-- euro, ex. BTW. Dit is inclusief onderzoek op uw locatie, analyse en opstellen van de rapportage en de tolelichting en presentatie van de rapportage, conclusies en aanbevelingen op uw locatie. Benieuwd naar deze of andere diensten van Illumicom? Bel ons gerust als u voortgang wilt boeken.

Vraag nu aan: mail info@illumicom.nl of bel 070 4275931.

Tags: Cases, Communicatie-bouwstenen, Strategie, Marketing, Communicatiemanagement, Organisatie, Doelstellingen, Meetmethodieken, Middelenpakketten

Reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Elevator pitch

Met strategische communicatie-expertise verscherpen, verankeren en realiseren we uw beleidsdoelstellingen.

 

logo_small

Bel 070 - 42 75 931 voor meer informatie

IMG_4107.JPG

Precies voor de deur van ons projectkantoor: de videoclipopname van de hiphop-crew De Kraaien bij -5 graden.

Monica Scheepers bracht koffie en verleende wat hand en spandiensten bij de productie. 'Ik vind je lekker'.