AIL-groot01

Positionering voor opmerkelijk team interieurarchitecten

11

All In Living is ‘the rising star’ van de Nederlandse interieurarchitectuur. Illumicom werd gevraagd om een positioneringadvies en een heldere verwoording van propositie en de diensten. ‘We design love’ is het motto geworden van het Haarlemse team vrouwen onder leiding van Myriam Vogel. Een team dat esthetiek en comfort verbindt aan stoer topdesign en puur welbevinden.

AIL-mhondoro
AIL-mhondoro
Mhondoro-lodge, Zuid-Afrika

Met een opmerkelijke port folio aan topsegmentopdrachten (van de externe en interne styling van een vliegtuig, de bouw en inrichting van een villa van 1800 vierkante meter tot de inrichting van een 5-sterren resort in Zuid-Afrika) heeft het team van All-In Living in zeer korte tijd een imposante trackrecord opgebouwd. Dat smaakt naar meer.

AIL-beeld02

360 degrees services
Op basis van een moderne opmerkelijke eclectische stijl adviseert, begeleidt en verzorgt All-In Living niet alleen de interieurarchitectuur, maar ook het bouwmanagement en de styling van ruimten voor particulieren en zakelijke relaties. Van Architect tot Zithoek: 360 graden advies, begeleiding en dienstverlening.

AIL-beeld01

Klik hierboven om het volledige interview te lezen


We Design Love
Daarbij is het onderscheidend vermogen - los van de hoge kwaliteit aan service, procesbegeleiding en bijzonder materiaalgebruik – met name het vanuit het ontwerp en de styling kunnen verbinden van mensen binnen de sociale en functionele context. Doordacht design moet in de ogen van All-In Living leiden tot een aangename beleving: een plek om herinneringen te maken in combinatie met functioneel gemak. Zie ook:

http://www.allinliving.nl/over-ons/we-design-love/


AIL-beeld03

AIL-mhondoro
AIL-beeld04

www.allinliving.nl

Tags: Cases, strategische communicatie, content, positionering, Illumicom All In Care Living.

Reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Elevator pitch

Met strategische communicatie-expertise verscherpen, verankeren en realiseren we uw beleidsdoelstellingen.

 

logo_small

Bel 070 - 42 75 931 voor meer informatie

IMG_4107.JPG

Precies voor de deur van ons projectkantoor: de videoclipopname van de hiphop-crew De Kraaien bij -5 graden.

Monica Scheepers bracht koffie en verleende wat hand en spandiensten bij de productie. 'Ik vind je lekker'.