KPN-groot

Spannend KPN relatie-event in Corleone

5

Het rustige, Siciliaanse dorpje Corleone ligt zinderend in de zon in de provincie Palermo. Het pittoreske dorp verwierf internationale bekendheid dankzij de onverslagen filmtrilogie The Godfather. Toppartners van KPN werden uitgenodigd om hier een bijzonder weekend door te brengen. KPN made an offer they couldn't refuse. Puur amusement werd gekoppeld aan gezonde verkoop van de Dongel.

In het weekend van 21 tot 23 september vierde KPN haar bloedband met circa 100 Toppartners uit het verkoopkanaal. Het partnership werd gevierd met een opwindend activiteitenprogramma in het kloppende hart van Sicilië. De commerciële doelstelling betrof de verkooppromotie van de Dongel, ofwel de mobiele internetapplicatie van KPN.

kpn2

kpn1
kpn1

Eventpartner Eastside Productions verzorgde de complete productie. Illumicom vertaalde het creatieve concept in de uitnodiging, de salespromotion-brieven en het interactieve script van een spetterend Diner Spectacle op het legendarische plein van het dorp Corleone: de sfeervolle locatie waar Marlon Brando en Al Pacino delen van de filmklassieker The Godfather filmden. Een grand finale, waarbij acteurs, danseressen en zangeressen de Toppartners betrokken in een spectaculaire spel en zoektocht naar de opvolger van Don Vito Corleone.

kpn1

kpn2
kpn2

Gezonde orderlijst bij terugkeer
Het event en het Diner Spectacle werden een doorslaand succes, dat gevierd werd met grappa, pasta, dansen en lachen. Don Vito deed namens KPN de Toppartners dan ook een 'offer they couldn't refuse'. Het voor KPN gecharterde vliegtuig landde veilig op Schiphol, met een gezonde lijst aan orders voor de Dongel. In de afgelopen maanden heeft u de campagne voor de Dongel op TV en internet kunnen zien.

Ook geïnteresseerd in een bijzondere incentive? Neem gerust contact op.

Tags: Cases Strategische communicatie, content, Illumicom, KPN, Event.

Reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Elevator pitch

Met strategische communicatie-expertise verscherpen, verankeren en realiseren we uw beleidsdoelstellingen.

 

logo_small

Bel 070 - 42 75 931 voor meer informatie

IMG_4107.JPG

Precies voor de deur van ons projectkantoor: de videoclipopname van de hiphop-crew De Kraaien bij -5 graden.

Monica Scheepers bracht koffie en verleende wat hand en spandiensten bij de productie. 'Ik vind je lekker'.