VanOord-illustratie-groot

Tender management support voor Van Oord

24

Het wereldberoemde maritieme ingenieursbedrijf Van Oord heeft Illumicom in 2015 betrokken bij een Europese aanbestedingsprocedure; het project Alliantie-overeenkomst Markermeerdijken. Met de tender is een opdrachtwaarde van 350 miljoen euro gemoeid. Illumicom begeleidt de interne redactionele processen tot directieniveau en geeft vorm aan de aanbestedingsproducties in drie ronden. Hierbij zijn meer dan 20 interne Van Oord-deskundigen gemoeid. Het eindresultaat in drie etappes gedurende zeven weken is het definitieve Basismanagementplan van 180 pagina’s en het onderliggende Financieel Document van 50 pagina’s, inclusief 60 illustraties. 

Redactionele processen op strategisch en beleidsniveau begeleiden is een kracht van Illumicom. Van Oord benadert Illumicom op basis van de kennis over samenwerken in Alliantieverband bij grote infrastructurele projecten. Illumicom tekende onder meer voor het toonaangevende boek ‘A2 Hooggelegen, een nieuwe weg’ voor Rijkswaterstaat. Illumicom is daarnaast betrokken bij tenders, aanbestedingen en pitches van haar opdrachtgevers.

A2-hooggelegen

Tender management support team.

Illumicom arrangeert een tender management support team; inhoudelijk, redactioneel en vormgeeftechnisch. Tot het team van Illumicom behoren Financieel Experts voor second opinions tot academisch geschoolde redacteuren en ontwerpers. Elke 2 weken moet de voortgang van het Basismanagementplan en Financieel document bij de aanbestedende partij (HHNK) worden ingeleverd. Deze wordt op basis van dialoog nader verfijnd. Waar noodzakelijk wordt 24 uur per dag en op het hoofdkantoor van Van Oord doorgewerkt.

VanOord-office

De werkzaamheden van Illumicom worden bijzonder gewaardeerd door het tendermanagementteam van Van Oord. ‘Inzet, kwaliteit en capaciteit werd als bovengemiddeld goed gewaardeerd door Van Oord.’ Voor meer informatie over tender management support van Illumicom, neem contact op met E. (Erik) van der Geest: e.vdgeest@illumicom.nl

Tags: Van Oord, Tender Management Support, Aanbestedingen

Reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Elevator pitch

Met strategische communicatie-expertise verscherpen, verankeren en realiseren we uw beleidsdoelstellingen.

 

logo_small

Bel 070 - 42 75 931 voor meer informatie

IMG_4107.JPG

Precies voor de deur van ons projectkantoor: de videoclipopname van de hiphop-crew De Kraaien bij -5 graden.

Monica Scheepers bracht koffie en verleende wat hand en spandiensten bij de productie. 'Ik vind je lekker'.