siepkamp-groot

Kunstenaar Siepkamp nader in het licht

121

Kunst spreekt voor zichzelf. We zetten het creatieve werk van Fred van de Siepkamp echter extra in het licht. Op de digitale snelweg in de vorm van de nieuwe internationale website. Met PR in de vorm van contacten met internationale curatoren van musea en kunstwedstrijden. Met succes.

Siepkamp-beeld01
Siepkamp-beeld01
Kulitan; the forgotten language

Van de Filippijnen tot de Keukenhof, van Duitsland en Moskou tot het Koningshuis. De keramieken – vaak manshoge - beelden en intense schilderijen van de Wassenaarse topkunstenaar Fred van de Siepkamp hebben wereldwijd een specifiek eigen publiek.
Met een bijzondere passie voor detaillering, klassiek Chinese aardewerktechnieken en een voorliefde voor dimensies, hebben de hedendaagse kunstwerken allemaal een magische intensiteit.

Siepkamp-beeld04

Siepkamp-beeld02
Siepkamp-beeld02
Bypass; detours towards the core of life.

Promotiewerkzaamheden
Illumciom ondersteunt de internationale promotie van deze royale werken en de kunstenaar. Van mini-brochure tot het van inschrijven voor kunstwedstrijden, hetgeen recent heeft geleid tot onder meer nominaties in Duitsland en Rusland en enkele publicaties.

Siepkamp-beeld02

Siepkamp-beeld03
Siepkamp-beeld03
Virus; every move you make... The brain like a virus sending all kind of vibration out to the world.

On-Nederlands goed
Met ateliers in Nederland en op de Fillipijnen heeft het werk van Siepkamp een on-Nederlandse kwaliteit en uitstraling; in kleurgebruik, in materiaalgebruik en in compositie. Ook in Nederland is dat niet onopgemerkt gebleven: de unieke beelden van Fred van de Siepkamp staan jaarlijks te pronken tussen de fleurige bloemen van de Keukenhof. Uiteraard is het werk ook te bewonderen in de Saatchi-gallery (http://www.saatchionline.com/profile/94194)

Siepkamp-beeld03

Monica Scheepers van Illumicom zorgt voor deze PR-werkzaamheden. In nauwe samenwerking met de kunstenaar worden diverse promotie-acties doorgevoerd.

Tags: Cases

Reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Elevator pitch

Met strategische communicatie-expertise verscherpen, verankeren en realiseren we uw beleidsdoelstellingen.

 

logo_small

Bel 070 - 42 75 931 voor meer informatie

IMG_4107.JPG

Precies voor de deur van ons projectkantoor: de videoclipopname van de hiphop-crew De Kraaien bij -5 graden.

Monica Scheepers bracht koffie en verleende wat hand en spandiensten bij de productie. 'Ik vind je lekker'.