Exact-groot

Weboptimalisatie en jaarverslag EXACT

13

Exact Holding is een gewaardeerde relatie van Illumicom. We verzorgden in 2010 de weboptimalisatie voor het product Exact Online en werkten mee aan het jaarverslag voor de Exact Holding. Twee projecten met duidelijke doelen: een conversieverhoging tot 4% bij Exact Online-prospects, en een perfect verzorgd jaarverslag dat tevens een duidelijk nieuw gezicht aan Exact gaf.

Exact-beeld01
Exact-beeld01
Exact Online optimalisatie

Optimalisatietraject Exact Online
Voor Exact Online coördineerde Illumicom het traject omtrent de optimalisering van inschrijfmodules. Illumicom was verantwoordelijk voor de projectplanning, belegde de technische- en ontwerpbesprekingen en verzorgde de nieuwe ontwerpen conform de huisstijl en binnen de technische mogelijkheden. Een adviesrapportage van usability consultants Jungleminds vormde de leidraad. Het finale ontwerp van Illumicom werd - voor de finale release - uiteraard onderworpen aan een usability-testrapportage voor maximale conversieverhoging.

Exact-beeld01

Jaarverslag met corporate attitude
Illumicom werkte ook mee aan het mooiste jaarverslag in de geschiedenis van Exact. De publicatie van een jaarverslag is verplicht en van belang voor beursgenoteerde en grotere bedrijven. Primair als bron van financiële informatie voor aandeelhouders. Secundair als perfect platform voor reputatiemanagement en internal branding. Ex-Illumicom Art Director Peter van Enk en Illumicom-Designer Remy Rond realiseerden onder leiding van Illumicom het concept en design van het jaarverslag 2009. In de ruim 230 pagina's is de nieuwe branding van Exact volledig doorgevoerd en zijn de resultaten en cijfers van de holding grafisch en tekstueel toegelicht op een wijze die Exact nog niet eerder heeft toegepast.

Exact-groot01 (1250 x 693)

Tags: Cases, jaarverslag, Exact, weboptimalisatie, Jungleminds, Illumicom, consultancy, projectbegeleiding.

Reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Elevator pitch

Met strategische communicatie-expertise verscherpen, verankeren en realiseren we uw beleidsdoelstellingen.

 

logo_small

Bel 070 - 42 75 931 voor meer informatie

IMG_4107.JPG

Precies voor de deur van ons projectkantoor: de videoclipopname van de hiphop-crew De Kraaien bij -5 graden.

Monica Scheepers bracht koffie en verleende wat hand en spandiensten bij de productie. 'Ik vind je lekker'.