zinn1

Zinn; spraakmakend nieuw ijsconcept

5

Met de introductie van Häagen-Dasz, Ben & Jerries en Australian, werd onze smaakwereld ineens verrijkt met lekker kwaliteitsijs, omgeven door een opvallende merkbeleving. Wat deze sterke merken op wereldniveau doen, gaat Zinn de komende jaren op nationaal niveau introduceren: handgemaakt italiaans ijs, verkrijgbaar in trendy Zinn-ijssalons en bij de betere restaurants.

zinn1
zinn1

Twee pilot-ijssalons van Zinn zijn reeds geopend in Zoetermeer en Voorburg. Deze bewijzen dat dit coole retailconcept aanslaat bij jong en oud. De ijsfabriek van Zinn draait dan ook op volle toeren. Er wordt bovendien naarstig gezocht naar een grotere locatie voor de ijsfabriek.

Zinn-klein

Eigenaar Mike van der Zwan wil de volgende ontwikkelfase van Zinn professioneel ingaan. Daarom verzocht hij Illumicom om branding en communicatieadvies. In deze startfase is in eerste instantie gewerkt aan een herkenbare huisstijl en passend beeldmerk, waarvan u bijgevoegd het design ziet.

zinn2

zinn2
zinn2

Nieuwe website
In 2009 wordt verder gewerkt aan publiciteits- en promotiemateriaal, waaronder een website. Op deze website kunnen bezoekers onder meer een kijkje nemen in de ijsfabriek en hun smaak selecteren. Naar verwachting wordt de derde ijssalon van Zinn voor de zomer in Den Haag geopend. Voor de uitbouw van het merk wordt tevens een franchisemodel overwogen.

Zinn-groot

Tags: Cases Content, projectbegeleiding, food, Zinn, Illumicom.

Reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Elevator pitch

Met strategische communicatie-expertise verscherpen, verankeren en realiseren we uw beleidsdoelstellingen.

 

logo_small

Bel 070 - 42 75 931 voor meer informatie

IMG_4107.JPG

Precies voor de deur van ons projectkantoor: de videoclipopname van de hiphop-crew De Kraaien bij -5 graden.

Monica Scheepers bracht koffie en verleende wat hand en spandiensten bij de productie. 'Ik vind je lekker'.