SCM
21

Corporate Story & Event voor Mercedes

Posted on 10-03-2016

Het Algemeen Dagblad, de Telegraaf, Autovisie en ruim 1000 andere autoliefhebbers waren aanwezig bij de officiële uitreiking van het corporate story-boek van één van de grootste Mercedes-dealers in Nederland, Auto Wüst. Aanleiding voor het samenstellen van deze luxe uitgave en de VIP-bijeenkomst betrof de opening van het Carel Wüst-museum van deze klantbewuste Mercedes-dealer in Dordrecht. Illumicom tekende voor de organisatie van het positionerings- en marketingproject, de pr, website en volledige redactie en productie van de publicatie.Lees verder
RVKOlogo-2
4

Crisis, reputatie en communicatie o.a. ...MH17

Posted on 17-11-2015

Reputatiemanagement of crisismanagement. Het kan ineens een topprioriteit zijn. Als er een ramp als MH17 plaatsvindt bijvoorbeeld. Of asbest wordt gevonden in een schoolgebouw.  Wanneer een kritisch bouwproduct niet blijkt te voldoen aan de eisen, of een zeer negatief

Lees verder
VanOordlogo
1

Tender management support traject voor Van Oord

Posted on 17-11-2015

Om de race tegen de deadlines te winnen, heeft het wereldberoemde maritieme ingenieursbedrijf Van Oord ons betrokken bij de Europese aanbestedingsprocedure voor het project Alliantie-overeenkomst Markermeerdijken. Met de tender is een opdrachtwaarde van 350 miljoen euro gemoeid.

Lees verder
Ecabo-klein
11

Illumicom - Erkend leerbedrijf

Posted on 23-09-2013

Ecabo, de intermediaire stichting tussen bedrijfsleven en beroepsonderwijs, heeft Illumicom recent erkend als leerbedrijf. Na een interne toetsing besloot de stichting Illumicom te erkennen als 'Leerbedrijf conform de Wet Educatie en Beroepsonderwijs.' De eerste student van de studie International Business Development is inmiddels aan de slag.

Lees verder
Youd
19

Strategische scenario’s YOUD-Beauty-stores

Posted on 01-04-2013

Voor de beautystore-keten YOUD heeft Illumicom recent een branche- en marketinganalyse verzorgd. Dit leidde tot drie strategische scenario’s voor de investeerder, aangevuld met diverse opties om de ketenformule aan te passen en te vullen.

Lees verder
Fred-Siepkamp
121

Topkunstenaar Siepkamp nader in het licht

Posted on 05-11-2012

Kunst spreekt voor zichzelf. We zetten het creatieve werk van  Fred van de Siepkamp echter extra in het licht. Op de digitale snelweg in de vorm van de nieuwe internationale website. Met PR in de vorm van contacten met internationale curatoren van musea en kunstwedstrijden. Met succes.

Lees verder
AIL
11

Positionering voor opmerkelijk team interieurarchitecten

Posted on 01-11-2012

All In Living is ‘the rising star’ van de Nederlandse interieurarchitectuur. Illumicom werd gevraagd om een positioneringsadvies en een heldere verwoording van propositie en de diensten. ‘We design love’ is het motto geworden van het Haarlemse team vrouwen die esthetiek en comfort verbinden aan topdesign en welbevinden.

Lees verder
oPuce
4

Visie en missiedocument voor o’Puce

Posted on 25-09-2012

Voor o’Puce, het eerste uitzendbureau voor mensen na kanker stelde Illumicom een visie- en missiedocument samen en een eerste brochure om voldoende en makkelijker draagvlak te vinden bij onder meer Philips en potentiële zakelijke partners. Met succes.

Lees verder
Mach3
34

Bladformule-advies webbouwer MACH3

Posted on 01-09-2012

Wouter Onis, directeur van de revolutionaire Rotterdamse website-
bouwer Mach3Builders heeft Illumicom ingezet bij de definiëring van de bladformule én de realisatie van haar eerste relatiemagazine. Door strategisch telkens terug te gaan naar de kern, rolde er uiteindelijk een uitgebalanceerd, lekker leesbaar, visueel aantrekkelijk -  promotiemagazine van 52 pagina’s van de persen. Een magazine dat de doelgroep tot conversie beweegt.  

Lees verder