SCM
675

Corporate Story & Event voor Mercedes

Posted on 10-03-2016

Het Algemeen Dagblad, de Telegraaf, Autovisie en ruim 1000 andere autoliefhebbers waren aanwezig bij de officiële uitreiking van het corporate story-boek van één van de grootste Mercedes-dealers in Nederland, Auto Wüst. Aanleiding voor het samenstellen van deze luxe uitgave en de VIP-bijeenkomst betrof de opening van het Carel Wüst-museum van deze klantbewuste Mercedes-dealer in Dordrecht. Illumicom tekende voor de organisatie van het positionerings- en marketingproject, de pr, website en volledige redactie en productie van de publicatie.Lees verder
Frislogo
26

Verandermanagement voor FRIS (Real Estate Groep)

Posted on 07-01-2016

De top-5 beheerder van onroerend goed in Nederland, FRIS uit Amsterdam, heeft Illumicom gevraagd om visie, missie en kernwaarden te definiëren in samenspraak met DGA’s en management. Vervolgens is gevraagd om deze met het middenmanagement te implementeren. Dit heeft geleid tot een activatieprogramma van de nieuwe strategie 2015 - 2017. Daarbij staan continu leren, innoveren en zelfsturing centraal; om de klant van vandaag en morgen pro-actief te ontzorgen.


Lees verder
RVKOlogo-2
15

Crisis, reputatie en communicatie o.a. ...MH17

Posted on 17-11-2015

Reputatiemanagement of crisismanagement. Het kan ineens een topprioriteit zijn. Als er een ramp als MH17 plaatsvindt bijvoorbeeld. Of asbest wordt gevonden in een schoolgebouw.  Wanneer een kritisch bouwproduct niet blijkt te voldoen aan de eisen, of een zeer negatief

Lees verder
VanOordlogo
39

Tender management support traject voor Van Oord

Posted on 17-11-2015

Om de race tegen de deadlines te winnen, heeft het wereldberoemde maritieme ingenieursbedrijf Van Oord ons betrokken bij de Europese aanbestedingsprocedure voor het project Alliantie-overeenkomst Markermeerdijken. Met de tender is een opdrachtwaarde van 350 miljoen euro gemoeid.

Lees verder
Ecabo-klein
11

Illumicom - Erkend leerbedrijf

Posted on 23-09-2013

Ecabo, de intermediaire stichting tussen bedrijfsleven en beroepsonderwijs, heeft Illumicom recent erkend als leerbedrijf. Na een interne toetsing besloot de stichting Illumicom te erkennen als 'Leerbedrijf conform de Wet Educatie en Beroepsonderwijs.' De eerste student van de studie International Business Development is inmiddels aan de slag.

Lees verder
Illumicom
6

Onze Strategische Quick Scan toont onbenutte kansen

Posted on 10-09-2013

We noemen het de APK voor uw communicatie. Via onze Strategische Communicatie Quick Scan wordt duidelijk hoe uw organisatie de discipline communicatie effectiever kunt organiseren en inzetten om uw strategische doelen efficiënter te bereiken, te meten en te benutten. Een 'Eye Opener' voor directie en communicatieprofessionals. Onbenutte kansen worden onmiskenbaar gesignaleerd in een heldere rapportage. Iets voor uw organisatie?

Lees verder
Youd
19

Strategische scenario’s YOUD-Beauty-stores

Posted on 01-04-2013

Voor de beautystore-keten YOUD heeft Illumicom recent een branche- en marketinganalyse verzorgd. Dit leidde tot drie strategische scenario’s voor de investeerder, aangevuld met diverse opties om de ketenformule aan te passen en te vullen.

Lees verder
DERC-Waterjetting
56

Communicatiemanagement DERC Waterjetting

Posted on 27-03-2013

Sommige relaties van Illumicom gaan ver terug. DERC Waterjetting in Oud-Beijerland bouwt al 27 jaar op onze expertise. Inmiddels bekend als ‘Europe's largest one stop shop for Waterjetting Professionals’ rekent de organisatie op onze adviezen en uitvoerende krachten bij haar Business to Business Communicatiestrategie en –management.  Nationaal en internationaal.

Lees verder
ManEngenius
16

ManEngenius: strategische krachtenbundeling goed voorbereid

Posted on 01-03-2013

Vanaf begin 2011 waren we betrokken bij de planvorming en nieuwe positione-
ring van deze relatie. In mei 2013 is de wens werkelijkheid geworden.
De bedrijven MAN consultants en Engenius ingenieursdiensten bundelen hun krachten en competenties. De nieuwe organisatie ManEngenius staat klaar voor de toekomst, met kennis, kwaliteit en pro-activietit als belangrijkste beloften.

Lees verder